De diensten van het Bedrijf

Cashback Service

De cashback-service van InstaForex biedt de mogelijkheid om een deel van de commissie op gesloten transacties terug te krijgen. Met dit programma kunt u 5% of meer van de tijdens het handelen geïnde spreads, swaps en commissies terugkrijgen op uw handelsrekening.

Het cashback-programma werkt als volgt: u handelt in de gebruikelijke modus en sluit transacties af met de geselecteerde instrumenten. Aan het einde van elke handelsdag verschijnen de gesloten transacties in uw klantencabinet (KK). Alle wijzigingen met betrekking tot de toekenning van cashback kunnen worden gevolgd op KK/Financiële operaties/Cashback. In deze sectie worden alle transacties van de dag weergegeven, met een zoekfunctie op instrument en ordernummer, evenals een keuze voor de weergaveperiode van transacties en de bijbehorende statussen.

Hoe wordt de cashback bijgeschreven op uw handelsrekening?

• Het opnemen van cashback op uw handelsrekening is pas beschikbaar na minstens 30 dagen vanaf de sluiting van de order. Tot die tijd worden transacties gemarkeerd met een rode indicator en de status "Niet beschikbaar voor bijschrijving op de handelsrekening".
  • Na 30 dagen verandert de kleur van de transactie-indicator in groen en de status in "Beschikbaar voor bijschrijving op de handelsrekening".
  • Na de kleurverandering en statusupdate van de transactie kunt u op de knop "Cashback ontvangen" klikken. Op dat moment gaat alle beschikbare cashback over naar de status "In proces van bijschrijving op de handelsrekening" en verandert de kleur van de indicator in bruin.
  • Binnen vijf minuten wordt het geld op uw saldo bijgeschreven en verandert de kleur van de indicator in grijs.

Voorbeeld van cashback berekening:

Stel, u heeft 10 transacties uitgevoerd met een totale spread van $1.000. In het kader van het cashback-programma met een teruggave van 5% en hoger van de commissies, heeft u vanaf $50 beschikbaar voor opname op uw handelsrekening na 30 kalenderdagen.

Er zijn situaties waarin de cashback vastloopt tussen de stappen en niet op de handelsrekening terechtkomt. Wat moet u in dat geval doen? Het belangrijkste is om niet in paniek te raken! Bekijk de principes van de cashback-service nog eens zorgvuldig en controleer of alles correct is gedaan. Nadat u ervan overtuigd bent dat u aan uw kant alle voorwaarden correct hebt vervuld, neem dan contact op met onze 24-uurs klantenservice.

De bijgeschreven cashback kan worden opgenomen via de beschikbare betalingssystemen of worden gebruikt voor verdere handel.

Uitgelichte artikelen

Commissie op stortingen / opnames

Commissie op stortingen / opnames

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden